"Besteed 10% van je tijd aan een probleem en 90% aan de oplossing"

 

Begonnen als administratief medewerker in het MKB, daarna relatiebeheerder op een accountantskantoor. Maar de automatisering van processen was al snel een neven functie. Bij de introductie van AFAS als softwareprogramma heb ik de inrichting verzorgd. Vervolgens heb ik als interne controller gewerkt.

Inmiddels ben ik meer dan 15 jaar betrokken bij klanten als zelfstandig AFAS-expert. Mijn focus ligt op het optimaliseren van het gebruik van de software en het vereenvoudigen van administratieve processen.

  • "Besteed 10% van je tijd aan een probleem en 90% aan de oplossing"  Een van de visies voor de basis van het Ondernemingsprocesbeheer. Lees meer op de website van AFAS inzake OPB 
  • Leuk artikel op de AFAS website inzake het gebruik van mijn bedrijfsnaam if then els. nieuwsbericht if-then-els of if-then-else?

 

 

ERP Experts - zelfstandige AFAS Experts die door samenwerking het beste resultaat voor u als AFAS klant realiseren

Son en Breugel samen sterker

 

Op 11 en 12 juni 2022 Son en Breugel samen sterker georganiseerd. We kunnen terugkijken op een geweldig weekend en een fantastisch resultaat.

 

 

 

 

 

Samenloop voor Hoop 2016

 

Op 4 en 5 juni 2016 deelgenomen aan de organisatie van de Samenloop voor Hoop Son en Breugel. We kunnen terugkijken op een geweldig weekend en een fantastisch resultaat.

 

 

 

 

Oprichting en installatie Agora Club De Kempen 7 april 2018

 

 

Organisatie Koningsdag Son en Breugel 2018